Utorak, 25.10.2022. 13:28

S velikom radošću i emocijama do četvrte godišnjice

Danas naše sjedište u Zdencu Aljibe - Punta de Piedras doseže svoju 4. godišnjicu. Zahvaljujući  Bogu  slavljem Svete Mise, koju su animirala naša djeca, prisjećamo se početaka i trenutaka doživljenih tijekom ove 4. godine.

Godišnjicu smo proslavili aktivnostima: pjevanja, igre i podijele  užine.   

Na  ovoj proslavi sudjelovala su djeca iz programa spašavanja  života (do 4 godine), djeca iz odgoja u solidarnosti (osnovna škola), starije osobe u potrebi, predstavnici, volonteri i suradnici Zdenca Aljibe.

Tijekom ove 4. godine živjeli smo i dijelili iskustava koja su nam ostavila veliko zadovoljstvo i radost. Približili smo se Bogu, sretni smo gledajući kako djeca uče i briljiraju.  

Sretni i radosni prvo zahvaljujemo Bogu za ove godine pune avantura, što nas je odabrao za svoju voljenu djecu, jer nam pokazuje svoju ljubav svaki dan. 

Zahvaljujemo sestri Ljilji, koja nam pokazuje svoju ljubav i predanost u svakom djelu, Zdencu u Hrvatskoj, dobročiniteljima i suradnicima koji kroz Zdenac  velikodušno pomažu  i održavaju ovo veliko djelo Ljubavi, volonterima za njihovu predanost i služenje.  

Bog je bio velik s nama i sretni smo. Molimo za Njegovu milost kako bi se ovo djelo održalo i da se sve  više  ljudi dobrog srca pridruži i da ga podrži.

S ljubavlju se molimo da izgradimo  Kraljevstvo Božje.

Bog nas voli i računa na nas i na vas.

Iliana G.