Zdenac - Pokret Misionara Milosrđa - Novosti

Druženja na Zdencu u sklopu projekta Učim živjeti održana su od 6., 7., i 8. siječnja  2023. u Dugom Selu u kući Zdenca. Projektom Uči živjeti u suradnji s Gradom Dugo Selo smo pridonijeli razumijevanju... 

Sretan i blagoslovljen Božić! Svim Zdenčanima, kumovima, donatorima i prijateljima Zdenca, želi Zdenac Aljibe iz Venezuele.                          

Želimo vam sretan Božić i lijepu Novu godinu, neka nježnost i Svjetlo Djeteta Isusa ispuni svaku vašu obitelj i naše drage kumove.

Još jedna akcija puna „ljubavi“, našeg najvažnijeg sastojka kojeg ne smije nedostajati. Nedostaju riječi da opišemo emocije koje su se osjetile kada su nas ova djeca vidjela kako dolazimo, na njihovim licima se moglo vidjeti puno sreće i želje da im uljepšamo nadolazeći blagdan.

Prekrasna priča o Anni Edwin Ngwale. Marija Radočaj i Anna na gostovanju u Dobro jutro!, HRT 1.                

Ovo iskustvo je za nas vrijedno i omogućuje nam da vidimo Boga u tim ljudima i nastavimo s ovim aktivnostima. Hvala dobročiniteljima, ljudima dobrog srca koji podržavaju da se ove aktivnosti provedu.  Bog vas blagoslovio i nagradio vašu velikodušnost.

Moderno vrijeme iziskuje i novi načine širenja Radosne vijesti, što tečaj FILIP sadrži u svojim metodama i zornom i kreativnom načinu prikazivanja vjerskih istina, stvaranja preduvjeta za susret s Trojedinim Bogom i uvođenja u zajedništvo Crkve.

Dobro posađeno stablo s dubokim krojenima odolijeva i najjačim pustinjskim vjetrovima. Život nije ispunjena knjiga, prazne stranice čekaju nas da ih ispunimo djelima, a to ne ide bez truda i vjere u Boga.