Zdenac - Pokret Misionara Milosrđa - Novosti

Za ravnatelja dječjeg vrtića može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete: Zdenac mali - natječaj za ravnatelja.docx

Prolazeći Terezijanom uživali smo u prirodnim ljepotama stjenovitih kukova koji izranjaju iz dubokog i gustog šumskog zelenila. Praćeni cvrkutom ptica, vjetrom i zrakama sunca koje su se probijale kroz gusto granje, zaustavili smo se u molitvi Krunice Božanskom milosrđu sa sviješću da je Isus s nama i da je ova predivna priroda i naše zajedništvo Božji dar na kojemu Mu želimo zahvaliti.

Ponedjeljak, 24.06.2024. 22:12

NATJEČAJ za prijem radnika na radno mjesto

SPREMAČ/ICA - na neodređeno puno puno radno vrijeme - 40 sati tjedno – 1 izvršitelj.. Zdenac mali natječaj spremačica.docx

 

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE - 4 izvršitelja (m/ž) na neodređeno puno radno vrijeme.. Zdenac Mali natječaj - odgojitelj.docx

 

POMOĆNI KUHAR/ICA -- NSS, - ugostiteljskog smjera - 1 izvršitelj – puno radno vrijeme.. Zdenac Mali - natječaj pomoćna kuharica.docx

Dječji vrtić Zdenac Mali, I. G. Kovačića 41, Dugo Selo, upisuje djecu rane i predškolske dobi u program ranog i predškolskog odgoja i naobrazbe za pedagošku godinu 2024./2025., do popunjenja kapaciteta.

NATJEČAJ za upis djece je 25. 06.2024. do 05.07. 2024.

Ponedjeljak, 24.06.2024. 11:47

Putovanje, i ono je dio misije

Iznenađena sam brojem djece koja putuju s majkama i njihovim siromaštvom, svim što posjeduju. Majke putuju same, bez suputnika, djeca pod nogama između sjedala, ne plaču, ne bune sa na neudobnost. Kad je autobus stao, u nevjerici brojim djecu, jedno, dvoje, troje. Zar je to moguće.

Ponedjeljak, 24.06.2024. 10:02

Izlet molitvene skupine Zdenca u Vrliku

S molitvom na usnama i dobrim raspoloženjem stigli smo u Vrliku. Vrijeme nam je bilo naklonjeno. Sunce je zasjalo, a nebo je bilo bez ijednog oblačića. Posjetili smo vrličku Česmu, omiljeno okupljalište Vrličana, koje je inspiriralo Milana Begovića po čijem je libretu skladana najpopularnija hrvatska opera, „Ero s onoga svijeta“. 

Iliana Gomez koordinatorica Zdenca Aljibe u Venezueli već dvije godine je u  Hrvatskoj, uči hrvatski jezik na Filozofskom fakultetu. U lipnju ove godine je otišla na misiju u Afriku i zadržati će se tri mjeseca. Donosimo Vam njeno svjedočanstvo o odlasku na misiju i zahvalu svim Zdenčanima i dobročiniteljima koji su na bilo koji način uključeni u Zdenac. Posebno svjedočanstvo o služenju drugima u ljubavi i s ljubavlju. Svjedočanstvo iz kojeg možemo iščitati otvorenost pozivu, služenju, poniznosti i dubokoj ukorijenjenosti u Bogu.

Nedjelja, 02.06.2024. 12:06

Povratna informacija za donatore

Molimo sve donatore, zbog transparentnosti, koji niste dobili povratnu informaciju gdje smo utrošili vaš novac, da nam se javite. Povratnu informaciju niste dobili jer su vaši podaci nepotpuni. Zato vas molimo za vaše potpune podatke (ime i prezime; adresu; kontakt broj; mail; svrha uplate), javite na mail Zdenca: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel: 095 871 60 69.